ETUSIVU

VALOKUVIA

LINKKEJÄ

Ulvilan Eläkeläiset ry
Ulvilan Eläkeläiset ry on vireä kansalaisjärjestö, jonka jäsenmäärä on 120.
Kuulumme valtakunnalliseen Eläkeläiset ry:hyn.
Yhdistys antaa mahdollisuuden omaehtoiseen harrastustoimintaan ja osallistumiseen. Työskentely painottuu ikäihmisten asioihin, edunvalvontaa unohtamatta, niin että ikäihmisten ja sairaiden terveys sekä sosiaalipalvelut toimivat. Ikäihmisten terveyden ja liikuntaharrastusten edistäminen on tärkeää. Pyrimme olemaan aloitteellinen yhteistyön rakentamisessa ammatillisten, työttömien ja muiden kansalaisyhdistysten kanssa. Tehostamme jäsenhankintaa liittäen sen osaksi kaikkea yhdistystoimintaamme niin, että toiminta on laadukasta ja kiinnostavaa, siihen osallistuminen on kynnyksetöntä sekä pyrimme tuntemaan jäsenten tarpeet. Yhdistyksemme taloutta pidetään yllä mm. vapaaehtoisella kahvituksella kerhoissa. Osallistumme Ulvilassa vanhusneuvoston ja eläkeväen yhteistyöryhmän toimintaan.

Kylpylä Hotelli Kuntoranta

Eläkeläisjäsenet omistavat Kuntorannan 100 %. Nauttikaa oman kylpylän tarjoamista korkealaatuisista palveluista. Palveluja voivat käyttää muutkin, ei tarvitse olla jäsen.

Yhdistyksemme vietti 40 vuotisjuhlaa 26.11.2010. Juhlat onnistuivat hyvin. Saimme vieraita tuvan täydeltä.

Lyhyt katsaus historiaamme löytyy tämän linkin takaa.